torsdag den 6. juni 2013

Ammekjoler - til en hver lejlighed.

I sidste indlæg fortalte vi lidt om Ventekjoler  - og hvor skønt det er at hoppe i en kjole nu hvor sommeren er over os. Til alle jer der har født jeres lille vidunder og nu skal amme hen over sommeren, har Purløg og persille og her et kæmpe stort udvalg af Ammekjoler.

Det kan være ganske grænseoverskridende at skulle amme offentligt - og ofte er det svært at finde ud af hvordan man får lirket kjolen enten op eller ned - og moslet baby ind under, uden at sidde med barmen blottet.
Med den helt rigtig ammekjole, undgår du helt disse bekymringer - se f.eks. denne ammekjole:


Elegant og flatterende ammekjole blød jersey fra Peaks of London. Vidunderlig at have på og vidunderlig at amme i. Vidunderlig både dag og til finere aftenbrug. Vidunderlig cremet nude :-)

Fantastisk kjole, der rent faktisk er en ammekjole, selvom ikke mange, vil tro det. Og jeg er sikker på, at mange vil blive overraskede, når de finder ud af det. Designet til at være flatterende for overarme og mave er det bestemt også en kjole, der vil vække lykke, når du er nybagt mor. Med lidt ekstra sus i skørtet, skal den nok få dig op på dupperne og give dig lyst til en sving om. På ryggen er der også en elegant lukning med knap i udskæringen.

Ammekjolen her fra Peaks of London hedder Marilyn Dress. Den er i blødeste jersey, har 3/4 lange ærmer og ammehuller i selve kjolen. Kjolen har så to paneler ned foran brystet, næsten som et miniforklæde med brede bindebånd, du binder bag. Sørg for at trække panelerne helt ud til siden over brysterne, så de dækker for ammehullerne. Og træk let og elegant ind i panelerne, når du skal amme. En vidunderlig kjole både at have på og at se ud i. 

Normal til en anelse lille i størrelsen
95% viskose, 5% elastan
Vask: 30 grader

Vi har et stort udvalg i ammekjoler - til en hver lejlighed...


 Velkommen hos Purløg & Persille.
Har du spørgsmål til farver -. størrelser eller andet er du altid velkommen til at kontakte os.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar