mandag den 17. juni 2013

Ammetøj fra Mamalicious!

Mamalicious er et stort dansk mærke, som du med garanti kender. Et mærke, der hører under Bestseller og altså er i 'familie' med Only, Vero Moda, Jack & Jones mfl. Det betyder bla, at de hele tiden har fingeren med på pulsen og har da også som et af de eneste brands vi fører hos Purløg & Persille løbende kollektioner og mange kollektioner årligt. Deres holdning er nemlig, at der hele tiden skal være noget nyt og spændende at se på! Og det lever de så sandelig op til med deres just udkomne nye ammetøj. Vi har fået tre styles hjem og du kan se dem lige her:


 
 
 
Øverst en fantastisk jumpsuit. Den er super sej og vi har ventet på den med spænding, fordi vi alle i butikken er enige om, at den er ualmindelig lækker! Både at have på og se ud i! Prisen er 499,95 og overdelen er jersey, buksedelen ligner nærmest tung, mat silker, men er også i bomuld!
 
I midten en T-shirt med statement. Ikke noget jeg har set før inden for ammetøj, så det synes jeg er et vældig frisk pust. Den koster 199,95
 
Nederst ser du en smuk blå kjole med vandfald og ikke at forglemme en smuk ryg med udstandset mønster. Hele rygstykket er i chiffon, der sidder oven på jerseylaget, så du får ikke bar ryg igennem kjolen, den er tækkelig, selvom det nok også kunne være flot! Og så har ammekjolen her bare en smuk blå farve med stænk af petroleum. Prisen for denne skønne kjole er kun 359,95 og jeg vil vove at påstå, at du kan bruge den både til hverdag og fest!
 
Fælles for alle tre dele er, at ingen kan se, det er ammetøj. Derfor begrænser Mamalicious nye ammetøj sig ikke til ammeperioden, du kan have glæde af det længe!
 
Se ammefunktionerne her:
 Som nævnt laver Mamalicious hele tiden nyt og de udvider for tiden deres kollektion af ammetøj, så der kommer meget mere! Til gengæld er tøjet kun i butikkerne i en begrænset periode, så kan du lide det, skal du nok ikke vente for længe med at slå til!
 
 
 Velkommen hos Purløg & Persille.
Har du spørgsmål til farver -. størrelser eller andet er du altid velkommen til at kontakte os.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar