fredag den 14. juni 2013

Ammetøj & Ventetøj, men også meget andet godt...

F.eks. de blødeste og dejligste babytæpper fra Fabulous Goose.

Sommeren er over os og det er måske ikke tæpper, du tænker mest på. Men se lige dette vidunderlige babytæppe i børstet bomuld, der oven i købet er ØKOLOGISK og GOTS certificeret. Så bliver det bare ikke bedre! Og det uanset om det er som sommerdyne, til at ligge blødt på i barnevognen eller til picnicturen. Jeg er bange for, at de fleste mødre også vil komme til at låne det og ligge det over benene, når de sidder ude i haven eller på altanen og nyder en kop aftenkaffe eller te :-)


Smukt og dejligt, lige som de øvrige mange skønne babytæpper i mange farver og mønster fra Fabulous Goose!
 
Og tæpper er selvfølgelig ikke det eneste lækre, Fabulous Goose laver.
 
Du kan også få øko-bøjler til dit lille barns tøj og vel at mærke bøjler, der er bedre tjent med at hænge fremme på børneværelset end gemt væk i et skab :-)
 
 
 
Ingen træer har ladt livet for disse skønne bøjler, der er lavet i PVC fri plast og med farve, der er godkendt til fødevarer. Føres også i blå og lyserøde.
 
Fabulous Goose laver også PUDER. Og slet og ret de skønneste af slagsen, hvis du spørger os! Seje og cool uanset om de står på børneværelset, i sofaen eller yndlingsstolen. I lækreste materialer som altid, når Fabulous Goose står bag. Og musen og Mr Fly Guy er tegnet af Matthew Langille, som bla er kendt fra sine mange designs for Marc Jacobs!

 


 
 
 
Et lille tip til, hvad tæpperne ovenfor også kan bruges til er at lægge på sofaen. Jeg har selv en sofa hjemme, der er super flot, men i kunststof. Jeg bliver desværre helt elektrisk af den, så det er endt med, at jeg har investeret i et voksentæppe fra Fabulous Goose og lagt over, så jeg kan holde ud og sidde i sofaen. Har så ved den lejlighed opdaget, hvor fantastisk et tæppe det er, det er blødt og dejlig lunt, hvilket er skønt, når man godt kan lide at sidde i sin sofa med bare ben som jeg :-)
 
Så er du på udkig efter noget lækkert til dig selv, dit barn eller dit hjem, så tag et kig på Fabulous Goose!
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar