mandag den 17. juni 2013

Økologisk ammetøj

Vi skrev forleden lidt om økologisk ventetøj, men vi har selvfølgelig også masser af økologisk ammetøj hos Purløg & Persille (meget er så smart designet, at det kan bruges til både graviditet og amning)!
 
Så! Går du op i økologi og vil helst ha' tøj mod huden, der ikke indeholder skadelige stoffer, så er der masser af økologisk ammetøj at få!
 
Ammetøj, du ikke behøver at vaske ca 10 gange, inden du tager det på, for det er faktisk desværre det, der skal til, hvis du vil ha' alle kemikalier ud af ikke-økologisk tøj!
 
Ikke for at skræmme, men jeg tror, mine kilder har tjek på det
 
Jeg kan personligt godt glemme de hårde facts, når jeg lige falder over en flot sommerkjole eller andet, jeg bare må ha', men selvom jeg til tider er 'glemsom', er jeg rigtig glad for, at man efterhånden kan få et bredt udvalg af økologisk ammetøj til sommerbrug som dette:
 
 


                   
Ovenstående toppe er fra Boob, men danske Milker er selvfølgelig også med, når det gælder økologisk ammetøj. Faktisk er hele deres ventetøj- og ammetøjskollektion denne sommer økologisk eller i bambus, som dyrkes uden sprøjtemidler.  
 
 
                                                                                       
 
 
                  
 
 
 
 
 
Desværre er den danske sommer ikke altid lige varm. Bliver det koldt en dag, har Boob lavet en genial ammebluse i sporty look med hætte -  stadig i økologisk bomuld og med fleece over brystet, så du beskytter dig mod brystbetændelse! En fleece lavet af genbrugs-plast-flasker! Den fås i rigtig mange farver- også Boobs sommerfarver rød og blå!
 
 
 
 
 
 
                      
 
 
 
 
Og a pro pos bryster, så kommer der heldigvis også flere og flere økologiske amme bh'er på markedet, fx disse fra engelske Amoralia, den første en almindelig amme bh og den anden til hospital, nat og yoga-brug :-)
 
 
 
 
                     
 
 
 
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar