mandag den 10. juni 2013

Pusletaske - til dig på farten ...

Hos Purløg & Persille er vi stolte over at kunne præsentere et stort og bredt udvalg af fantastiske pusletasker. En pusletaske er et must have - og man lærer hurtigt hvor vigtigt det er at den er handy, kan rumme præcis det man skal bruge - og så gør det jo ikke noget at den er smart - vel?

Vi har et bredt udvalg af tasker til den nybagte mor - MEN som nogen af de eneste i landet også et ret stort udvalg til far. Hvor sejt er det at far kan få sin egen pusletaske når han er på tur med den lille - uden at føle sig feminin med en tøset pusletaske over skulderen. Vi synes det er super smart .- og så kan det jo være at farmand skifter en enkelt ble mere end han ellers ville have gjort - nogen der sagde kvindelist?
Alle pusletasker er ualmindeligt lækre, smarte, funktionelle og praktiske uanset om man vælger at bruge dem som pusletasker eller bare som almindelige tasker. De pusletasker/tasker du finder her er fra Babymel i London og fra danske byStroom. 

Du kan selvfølgelig få pusletasker, der hører til diverse barnevogne. Men er du ude efter en pusletaske, der kan bruges andre steder end på barnevognen og også ser smart ud eksempelvis over skulderen, så se de top funktionelle og samtidig smarte pusletasker/tasker her. Nyd taskerne med og uden baby – tag puslegrejet op, når der ikke skal pusles og nyd de flotte tasker længere. 
 Velkommen hos Purløg & Persille.
Har du spørgsmål til farver -. størrelser eller andet er du altid velkommen til at kontakte os.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar