mandag den 29. juli 2013

Ammetop i BAMBUS

Vidste du at man kan få ammetøj i BAMBUS?

Vi ved ikke, om du har prøvet tøj i bambus, men hvis ikke, kan vi kun anbefale det. Det er blødt og lækkert og det ånder, suger fugt, er antibakterielt og varmeregulerende. Så denne ammetop er en af de blødest tænkelige, men samtidig er der iblandet polyamid og elastan, så den får et vist hold og elasticitet og absolut ikke er slasket, men bare helt perfekt, hvis du spørger os.

Det er vidunderligt at have på - og så vokser det i takt med din smukke voksende mave og holder din ammebarm tør, varm og fri for bakterier.

Se lige denne smukke klassiske ammetop - der kan bruges til både hverdag og fest - og hele året rundt - vi synes den er så smart - og super elegant - hvad synes du?


 
Ammetoppen er let at bruge med sine clips i stropperne, der gør det let at amme. Den er i sømløst design med en indre blød bh med 'huller' til brysterne, så du kan amme rimeligt diskret, selv når du åbner clipsen. Elasticiteten i stoffet gør det også muligt for både din mave og bryster at vokse og skifte form undervejs. Den er så blød og behalig med alle de fordele, bambus har, at du endda kan sove med den, hvis du vil.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar