fredag den 16. august 2013

Fantastisk smart Ammekjole - NYHED!

Nu kan du hos Pernilleogpersille få en af de smarteste ammekjoler længe set - en kjoler der kan bruges til både hverdag og fest. Den er ganske enkelt så enkelt og klassisk, at den kan gøre sig til en hver lejlighed.

Denne ammekjole, er en vi hos Purløg & Persille er begejstrede for. For det første er den i et lækkert materiale, der minder om sandvasket silke, selvom det 'bare' er bomuld. Og for det andet er der sat jerseystykker i bomuld ind i begge sider, som ikke rigtigt kan ses, men som giver en god elasticitet i kjolen. Samme bomuldsjersey er også brugt til ærmer og det giver alligevel lidt spil med forskellige materialer. Kjolen har rundet udskæring med en lynlås, der helt og aldeles skjuler ammefunktionen derunder :-)
Det er en ammekjole - men den kan sagtens bruges under graviditeten også  - netop fordi den er elastisk - og kan snøres ind i livet.

En Ammekjole der er tidsløs - enkelt og kan bruges til både før og efter fødsel. I disse tider med debat omkring amning offentligt er denne også super smart da det øverste stykke består af det dobbelt lag stof, hvilket betyder at du hele tiden er let tildækket under amning. 

Kig forbi Pernilleogpersille og se alle vores fine ammekjoler - ammekjoler til en hver lejlighed.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar