onsdag den 14. august 2013

"Second Skin" - fantastisk ammeBh

Der er en god grund til at denne skønne ammebh bliver kaldt for "Second Skin" - Den er nemlig både helt vidunderlig blød, lækker og helt uden gener at have på. Den er perfekt til både undergraviditeten som f.eks. Yoga BH  - til den første tid på hospitalet - og generelt som Ammebh.


Netop fordi den er så blød og medgørlig kan man også bruge den som Ammebh om natten - der er ingen bøjler der genere - eller syninger der i vejen, blonder der kradser eller ligende. 

Og det uanset om du er gravid eller ammende mor. Ingen hægter eller klips, der kan genere om natten, du trækker bare skålen ud over brystet, når du skal amme. En brilliant og praktisk bh, der samtidig har mere støtte, end man lige skulle tro. Bagpå er bh'en også flottere designet end end almindelig bryderryg, bh'en har krydsede skulderstropper, der giver en elegant dråbe og er behagelig at have på. Nyd den - også på hospitalet. Så behagelig, at du nok vil fristes til at bruge den i dagtimerne også.

Lidt lille i størrelsen, Amoralia's størrelsesguide lyder på:
S = 70C-75B, S+= 75E, M = 75D-80C, L = 80E-85D

91% økologisk bomuld, 9% elastan
Kan maskinvaskes på 30 grader

KIG forbi Purlogogpersille og se vores store udvalg i Ammebh´er - dette er i hvert fald et valg du ikke vil fortryde ... 

Velkommen ... 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar