torsdag den 1. august 2013

Vente - og ammetøj - beskyt din voksende mave mod solens stråler

Når du venter dig - og maveskindet er ekstra følsomt, er det ekstra vigtigt at passe godt på mod solens skrappe stråler. Det er vigtigt at dække den store runde mave til med god UVbeskyttelse. Med Tankini fra Cache Coeur, sort m perler er du garanteret en UV beskyttelse på 50!Så kom ikke her og sig at man ikke kan være smart mens man venter sig - eller mens man ammer - man kan sagtens se super chick ud ved stranden ...

Her en sort tankini, med fantastiske perle-detaljer på stroppen rundt om nakken. Større og mindre perler i turkis, guld og sølv får både badedragten og dig til at funkle og ligne en, der er til filmfestival i Cannes, eller noget i den stil. Bliv strandløvinde med gravid mave, det er ikke sikkert, der er så mange af dem :-) Ellers består tankinien selvfølgelig af to dele, en top med halterneck og et par trusser, du kan justere med båndene i siderne, så de får den bedste pasform til dig og din voksende mave. Tankinien kan også sagtens bruges, når du har født, så det er ikke helt penge ud af vinduet.

Ammetøj - og ventetøj behøver ikke være kedeligt og grimt - hos Purløgogpersille finder du et kæmpe stort udvalg af begge dele - velkommen i shoppen!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar