torsdag den 12. september 2013

Den smarteste Vente -Jumpsuit EVER!

Hvis du er gravid har du måske spottet denne fantastiske multifunktions jumpsuit - den er nemlig på alles læber - i alle gravid magasiner - og hos Purløgogpersille er vi også ret vilde. Den er ganske enkelt noget af det smarteste vi længe har set til gravide ...

Mamalicious MULTIFUNKTIONEL jumpsuit, sort  - Supermart og multifunktionel jumpsuit fra Mamalicious i sort, for et enkelt og elegant look. Ærmeløs eller langærmet, den kan begge dele og du kan bruge den fra alt til at tulle derhjemme til fødselsdagsfester og cocktailparty!

 
Der er ingen tvivl om at jumpsuiten er kommet for at blive efteråret og vinteren over - og denne multifunktionelle ventejumpsuit kommer du til at elske. Et stykke ventetøj der kan bruges til alle lejligheder. Hvad enten du skal til jordemoder - til fest - på arbejde eller bare tuller rundt der hjemme - den er ganske enkelt genial.
 
Ikke så egnet som ammetøj, da du skal hive hele dragten ned og blotte dig, men meget egnet som ventetøj pga. den lave talje og elastikken. Og der er meget plads i overdelen.

Lidt stor i størrelsen
92% viskose, 8% elastan
Vask: 30 grader
 
Hos Purløgogpersille har vi et kæmpe udvalg af ventetøj - og dette er helt klart en af favoritterne.
 
Kig ind forbi og se om der er noget der falder i din smag - vi står altid klar til at svare på spørgsmål eller hjælpe hvis du har brug for det . .. Velkommen.  Ingen kommentarer:

Send en kommentar