søndag den 8. september 2013

En ventenederdel du kommer til at bo i ..

Kender I det der med at have et stykke tøj som man bare elsker at have på - og faktisk ikke kan holde ud og vente på når det er lagt til vask. Et stykke tøj der bare er selvskrevet fordi det både er lækkert, pænt, praktisk - og ikke mindst behageligt at have på. Det kan være de bukser vi kravler i når vi kommer hjem - eller den skjorte der giver flot barm eller talje - eller måske de jeans der ingen steder strammer ... kan du nikke genkendende til dette?

Hos Pernilleogpersille.dk har vi en ventenederdel med navnet: "Once-on-never-off!"  - og det tror vi på. Den er alt det man ønsker sig i en ventenederdel. Den er klassisk - kan bruges til både hverdag og fest - den er elastisk og vokser med din mave - og så er den super blød og lækker. En rigtig bestseller - som du bestemt ikke vil fortryde at bruge penge på..

 
´Faktisk er ventenederdelen så populær at den er blevet en fast del af Boob´s basiskollektion - og det forstår vi godt. Det smarte ved denne ventenederdel er også at den sagtens kan bruges både lige efter fødslen, men også når du er tilbage til normale figur er nederdelen super.
 
Velkommen inden for hos Purløgogpersille.dk - vi har et stort udvalg af skønne ventenederdele... og vi er altid klar til at svare spørgsmål eller hjælpe hvis du skulle have brug for dette.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar