mandag den 30. september 2013

Økologiske Pusletasker fra Petunia Pickle Bottom


Vidste du, at man kan få økologiske pusletasker? Hvis du svarer nej, er du ikke den eneste. Men svaret er faktisk JA! Og du kan se to af slagsen i dette indlæg!
 
Begge tasker er lavet i kraftig økologisk bomuldskanvas, der er mat coatede, så de kan tåle lidt regn. Og begge tasker med fantastiske detaljer og er super smarte, se bare her:
 
 
  Denne taske er en meget stor og rummelig pusletaske. Den har to næsten skjulte lommer foran, der hvor det 'ternede' mønster slår en bue, så der kan stikkes en flaske eller andet ned. Og så kan tasken knappes op for begge ender og bliver ekstra stor. Det er godt nok smart.
 
Med andre ord får du her en almindelig taske, en pusletaske og en weekendtaske i ét! Selvfølgelig med mange gode indvendige lommer og medfølgende puslekit. Sidder også en nøgleclips fast inde i tasken, så der skulle være mulighed for at få sine egne ting og sit barns ting ordentligt organiseret.
 
En ekstra lækker detalje er, at tasken åbner helt fantastisk godt op, så du virkelig får det store overblik. Det samme gælder for den næste model i blå farver:
   Det er en lidt mindre model, men dog stadig en stor og rummelig pusletaske, der har det smarte design, at den med et snuptag kan laves om til en rygsæk! Se det midterste foto, hvor den ene rem er fastgjort og den anden stikker op af den godt skjulte lomme. Samme type lomme - stor og flad - er også på forsiden af tasken.
 
Ellers er det igen en taske med puslekit og lommer og godt overblik, praktisk, funktionel og smart både som pusletaske og almindelig taske.
 
Vi er vilde med Petunia Pickle Bottoms økologiske pusletasker, fordi de har et snert af retro og bare er gennemarbejdede tasker, som man sjældent ser mage. Super lækre, kælet for alle detaljer og endda i økologisk bomuld, det er da fantastisk!
 
Er du blevet nysgerrig, kan du se mere hos Purløg & Persille, hvor du selvfølgelig også er velkommen til at stille spørgsmål.
 
Vi glæder os til at byde dig velkommen til Purløg & Persille!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar