lørdag den 14. september 2013

Rock and roll - gravid

Hos Purløgogpersille.dk er vi ret vilde med når ventetøjs firmaerne tænker ud af bokser og laver noget der er lidt anderledes. Læderjakken - og i det hele taget læder-looket, er kommet for at blive og også dette efterår fortsætter Rock and roll stilen.

Selvom man er gravid og render rundt med en "bold" på maven behøver man jo ikke gå ned på stil - der findes nemlig ventetøj med stil. Se bare denne skønne jakke. Det skal da ikke være kedelig at være gravid - og hvem siger man ikke må være lidt rå? lidt rock and roll?

Hos Purløgogpersille.dk synes vi denne ventejakke er helt vidunderlig. Jakken er fra Mamalicious der her har lavet en rigtig lækker jakke i kunstskind. Fro PU jakke er navnet, og den har masser af smarte detaljer, der både gør den super behagelig at have på og samtidig tjekket og smart!

Jakken lynes med lynlås, der er lidt på skrå, og den har lynlås nederst i ærmerne. Den har to dejlige lommer og flip. Den er let foret og perfekt til overgangstid. Simpelthen bare sej og lækker uanset om du er gravid eller nybagt mor - eller måske ingen af delene, for denne jakke er designet til at kunne det hele!

Normal i størrelsen
100% Polyurethan, foer: 100% polyester
 
 
Pift den evt. op med en af de smarte babyStroom Pusletaske/taske m puslekit- der iøvrigt er pusletasker, men super smarte til både almindelig taske og som pusletaske... i enten Lilla, rød eller Gul


 Eller den helt klassiske - sort:


Velkommen hos Purløgogpersille.dk - vi har et stort udvalgt af Ventetøj - jakker - og ikke mindst smarte tasker ...
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar