mandag den 30. september 2013

Sons of Trade Pusletasker - måske en tidlig julegave?Vi bliver lidt i det med pusletasker, for vi har faktisk fået flere uhørt lækre pusletasker hjem hos Purløg & Persille.

I denne omgang er det über cool, seje, flotte og simpelt hen for lækre pusletasker fra californiske Sons of Trade (som faktisk hører sammen med Petunia Pickle Bottom). Designet til mænd, så måske du skal have gang i julegaverne allerede nu???


Det bliver desværre nok svært at vælge, for alle Sons of Trades tasker er så sindsygt flotte og kan både købes som ALMINDELIGE TASKER og som PUSLETASKER, så det behøver ikke engang kun at være til den vordende far :-)

Og for at være helt ærlig, så tror jeg nok, at der også er flere kvinder, der vil falde for disse tasker. Vi er i hvert fald nogle stykker her hos Purløg & Persille, der er vilde med dem!  
  Lige som Petunia Pickle Bottoms tasker, er der virkelig kælet for ALLE detaljer hos Sons of Trade og man føler virkelig, at man står med en gennemarbejdet og gennemtjekket taske i hænderne. Og samtidig i usædvanlig lækker kvalitet. Og det, hvad enten det er skindtasken, filttaskerne eller taskerne i kanvas!

Flere af taskerne kan bærs på ryggen og har indbygget i designet, at de kan laves om til rygsæk eller bare være en taske med hanke. Og så er der 'slyngetasken', der bæres på skrå og som bare sidder fantastisk på ryggen. Og evt medfølgende puslekit i matchende farver!

Se meget mere under de enkelte tasker på Sons of Trade hos Purløg & Persille!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar