søndag den 22. september 2013

Storksak Pusletasker

Du kender dem nok, de lækre pusletasker fra Storksak. Både de misundelsesværdige skindtasker og dem i slidstærkt nylon.
 
Der er netop kommet masser af nye Storksak pusletasker hjem, se et par af modellerne her: 
 
De to øverste er nye modeller, begge i nylon, men alligevel super smarte og praktiske pusletasker. Den i midten har læderdetaljer og bliver af Storksak selv kaldt deres moderne håndværkstaske, fordi den tager udspring fra en håndværkstaske med de mange lommer både inde og ude, men selvfølgelig er udviklet desingmæssigt og dermed blevet så flot, som den er!
 
Bemærk at Storksak har gjort meget ud af deres åbninger, så taskerne nu åbner endnu bedre op og giver dig det perfekte overblik, hvis man ellers kan have det i en pusletaske. Der er i hvert fald lommer nok, så du kan organisere dine ting, så du kan gøre et forsøg :-)
 
Nederst er det Storksaks klassiske pusletaske, der hedder Elizabeth. Bestselleren gennem mange år men her i en flot efterårsgrå.
 
Der er kommet en del flere hjem, end du kan se her, så er du blevet nysgerrig, kan du klikke ind og se på flere tasker her!

Og husk! Storksaks pusletasker er alle designet med det for øje, at du skal 'forelske' dig i dem som almindelige tasker, du så kan bruge som almindelige tasker, når der ikke længere skal pusles!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar