onsdag den 18. september 2013

Støttestrømper - til dig der venter

Støttestrømper kan være en fantastisk ting når du er gravid. Mange gravide oplever hævet fødder og læg under graviditeten - og kender du ikke allerede til støttestrømper - ja så må du endelig kigge for Purløgogpersille.dk - og læse med her.

Når du er gravid er der hele tiden ekstra press på hele din krop - og du har meget lettere ved at danne ødemer - dvs. ansamlinger af væske. Disse kan være til stor gene - men kan f.eks afhjælpes af støttestrømper.

Vi er glade for at kunne præsentere knæstrømperne fra Boob, der kan bruges som støttestrømper -

Skønne knæstrømper som takket være indbygget elastik giver ekstra støtte og support til fødder, ankler og lægge. De forbedrer blodcirkulationen. Så bliver du træt i lægge og fødder, får vand i fødderne eller trænger i det hele taget bare til lidt ekstra støtte og noget godt for fødderne, så er disse dejlige støttestrømper svaret.
De findes i 3 forskellige mønstre:

Normale i størrelsen
100% bomuld
Vaskes ved 40 grader

Hos Purløgogpersille finder du et stort udvalg af ventestrømper - og ventestrømpebukser - kig endelig forbi -. vi glæder os til at byde dig velkommen.


 Strømper

Ventetøj - se udvalget af dejlige strømpebukser til hverdag og fest fra Fab9, Boob, Queen Mum og Pomkin. Strømpebukser, der har plads til en voksende mave og ikke strammer - strømpebukser til gravide, men som kan bruges i tiden efter fødsel også :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar