onsdag den 4. september 2013

Ventebluser - til en hver lejlighed.

Ventebluser er til en hver lejlighed - og de fleste er lavet så man kan have dem på helt fra den spæde start af graviditeten - og heeelt frem til fødsel (ja sågar i tiden efter - da de fleste ligeledes er lavet ammevenlige)

Vi er stolte over vores store udvalg af Ventebluser hos Purløgogpersille.dk - se bare HER!  der er virkelig noget for alle stilarter - fra det klassiske, til det fine, til afslappede og til hverdag og fest.

Vi repræsentere nogle af de aller bedste mærker inden for ventebluser og ventetøj i det hele taget.  - heri blandt kan nævnes; Boob, byholst, Mama byStroom, Dote, Mamaka, Mamalicious, Matrem, Milker, Mothers en Vogue, Pomkin og Queen Mum.  Vi har også spottet alle de ventebluser der egentlig ikke er decideret ventebluser, men bare egner sig rigtig godt til at vokse i - så er du fri for selv at surfe rundt efter alt det smarte!
Ta en tur rundt i vores ventebluse sortiment og lad dig inspirerer, så du kan føle dig smart hele graviditeten igennem ...Velkommen indenfor hos Purløgogpersille.dk   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar