fredag den 6. september 2013

Ventekjole fra Milker - perfekt til efteråret...

Så har vi fået en virkelig lækker nyhed på hylderne hos PurløgogPersille.dk - nemlig en ualmindelig lækker ventekjole fra det lækre mærke Milker.

Vi har generelt rigtig mange skønne ventekjoler i butikken - men denne nyhed er virkelig skøn.

Med efterår og vinter følger de lækre fintstrikkede ammekjoler / ventekjoler i flotte striber med lommer fra Milker. Ualmindelig blød og lækker og en ventekjole / ammekjole, der holder både dig og dine bryster varme.
Og så gør det jo ikke noget at den kommer i det mest fantastisk farvesammensætninger - ja vi er ikke tvivl - vi elsker den!

Kjolen er i flotte brede striber og den har flotte vinrøde lommer. Kjolen har også en ammefunktion, der gør det super let at amme helt diskret uanset hvor, du er. En kjole, der plejer at blive revet væk og med god grund, den er nemlig dejlig. Og med viskose blandet i ulden, så den ikke kradser, kun hvis du er ultra sart over for uld.  Selv bagfra ser den skøn ud:


Liv, som kjolen hedder, er en ammekjole med Milkers velkendte ammeoverlap, som er let at skille fra hinanden, når du skal amme. Det gode ved kjolen er dog, at der er stræk i, så meget, at du kan bruge den med gravid mave også! - altså en kombineret vente- ammekjole.

Normal i størrelsen, måske en anelse stor
50% uld, 50% viskose
Skal vaskes i hånden eller uldprogram på 30 grader

Velkommen forbi Purløgogpersille.dk - vi glæder os til at se dig - du må endelig skrive hvis der er spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe dig ...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar