fredag den 20. september 2013

Venteleggings, treggins, skinnyjeans - et must have til dette efterår

Er du typen der elsker bekvæmmelighed - og sætter stor pris på at det ikke strammer og er ubehageligt om den voksende mave? - og som samtidig godt kan lide at følge moden og se smart ud?

Så er de smarte venteleggings fra Boob lige dig.!


Fantastiske venteleggings fra Boob - super behagelige at have på

Skønne leggings fra Boob, der altid kan bruges til div. kjoler og nederdele. Går højt op på maven, men er så fantastiske at have på, at de kan bruges når man er gravid, men også når man ikke er det. Fantastisk kvalitet, som alt andet fra Boob

Noget store i størrelsen
83% bomuld, 10% polyamid, 7% elastan
Vaskes ved 40 grader

Eller er du måske mere til Leggings og jeans i ét?. I tynd og stretchy jeanskvalitet fra Boob. Slimfit og velsiddende og yderst populære.


Her er et par super leggings eller helt slimfit jeans, om man vil - gode som de er eller under diverse kjoler m.m. De er lige så tynde som leggings men ligner fuldstændig jeans, er bare meget blødere at have på! Der er et højt elastisk trikot-stykke op over maven, så bukserne sidder behageligt under hele graviditeten (kan foldes ned). De har fint udarbejdede jeansdetaljer men er samtidigt så bløde, at du har fuldstændig fri bevægelighed i dem, selvom de sidder til. Længden på benene er på indersiden i str. M ca. 84 cm

Eller måske du er til Treggings;
Treggings - en blanding mellem leggings og bukser, bløde og comfy og her i flot lys sommervask. Skønne at have på med og uden mave fra svenske Boob.
 


Boob's treggings er ikke uden grund nogle af de mest populære ventebukser i butikken: De er fantastisk bløde, de er stretchy og bevægelige og behagelige og har flotte jeansdetaljer, så man næsten tror, det er jeans. Slimfit og dejlige, ikke mindst når farven er en helt lys vask, som her. Farven er dog flottere i virkeligheden end på billedet. Treggings'ne har et højt stykke elastisk stof, der går op over maven. På denne lyse vask er stoffet hvidt, så lyse bluser lettere kan bæres over. Nyd Boob's lækre treggings, de er og bliver dejlige.

Ventetøj: kunne ikke være mere perfekte, hvis du er gravid. Bløde, behagelige og med stræk også over maven.

Ammetøj: Er der jo ikke noget, der hedder, men brug bukserne også efter, du har født, det fortjener de. Og de er i hvert fald bløde og behagelige også for dig, der måske har fået kejsersnit.

Normale i størrelsen. Længden på benene er på indersiden i str. M ca. 84 cm.
64% bomuld, 32% polyester, 4% elastan
Vaskes ved 40 grader
 
Uanset hvad du vælger - så er det helt sikkert mode - og uanset hvor stor maven er, kan du finde et par smarte bukser der er behagelige at have på - og ser smart ud. Velkommen hos Purløgogpersille.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar