torsdag den 19. september 2013

Ventetøj og Rosemunde

Ventetøj og Rosemunde, ja det er egentlig to ting, der umiddelbart ikke rigtigt passer sammen.
 
Og så alligevel - Rosemunde laver i hvert fald en hel del tøj, der egner sig glimrende som ventetøj!
Skønne lange blondetoppe, der giver sig og er lange nok til at dække selv den største gravide mave! Men dem vender vi tilbage til.
 
Lige her og nu har vi nemlig lige fået et par glitterbukser ind ad døren i fedeste sølvglimmer og det moderne 'sweat' look. Dvs en blød og behagelig buks, her endda yderst blød, da den er i en blanding af bomuld og uld, med et casual og lettere baggy look, der samtidig her med al sin sølv er de nogen af de fedeste bukser, du kan tænke dig. Også som ventebukser!
 
På billederne skinner de desværre ikke helt så meget som i virkeligheden, men se dem her:


 
Så! Godt nok er Rosemundes bukser hverken ventebukser eller ammebukser. MEN! Dette par vil jeg vove at påstå er perfekt til begge dele. Elastikken i taljen gør, at du kan bruge dem som ventebukser, selvom de nok skal foldes en smule under maven, når den bliver rigtig stor. Da de er så behagelige som de er, er det også bare med at udnytte, at du kan få noget smart på efter, du har født, for der kan du let komme til ikke at nå så meget andet end baby. Og så er det da smart, at du hurtigt kan trække i disse bukser og evt tage en blazer på foroven, så er du godt kørende
 
Kig ind og se vores store udvalg af lækkert tøj fra Rosemunde, alt sammen noget, du kan bruge som ventetøj også!
 
Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Purløgogpersille.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar