mandag den 2. september 2013

Ventetoppe - gå efteråret i møde

Når du venter dig, kender du alt til det der med at skiftevis fryse - og så pludselig få det helt vildt varmt! - ik?

Især det der med hedeturene kan være en udfordring når man skal klæde sig på. Hos PurløgogPersille tror vi på at lag på lag - og dermed mulighed for at tage af (og på) er vejen frem - derfor er det også super vigtigt at være klædt rigtigt på fra inderst til yderst ...

Vi har et KÆMPE udvalgt af ventetoppe! se bare her!

 

Ventetoppe du enten kan bruge under dit øvrige tøj eller alene, når vejret er til det, er altid en dejlig ting at have i sin garderobe. Her finder du masser af ventetoppe, der alle har plads og længde til din gravide mave, ventetoppe, der ikke generer, men er bløde og behagelige at have på. Nogle af dem er mere over i undertøjsgenren og andre smukke toppe, der står sig godt alene. Rigtig mange ventetoppe er også ammetoppe og du kan bruge dem både før, under og efter. Find ventetoppe fra Amoralia, Boob, Mamaka, Milker, Mothers en Vogue, Pomkin, Rosemunde. Sidstnævnte fra Rosemunde er egentlig ikke ventetoppe, men perfekte til formålet :-)

 
Velkommen hos os - Purløgogpersille.dk - vi håber du finder vores udvalg af Ventetoppe spændende og ikke mindst at du kan finde den eller de toppe du kan se dig selv og din smukke mave i ..
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar