mandag den 7. oktober 2013

Babytøj fra Ubang Snakketøj

Alle babyer er søde - du synes selvfølgelig, at din er den sødeste i verden. Og sådan er det også og skal også være sådan! Skulle du imidlertid få lyst til at gøre dit barn til en endnu større krammemagnet end det allerede er, så se det skønne babytøj fra danske Ubang Snakketøj: 
 
 
                                          
 


 
 
Ubang Snakketøj laver både babytøj og børnetøj, men hos Purløg & Persille fører vi kun babytøjet i str. 0 - 1 år. Det er bløde og lækre bomuldskvaliteter, der alt sammen er øko-tex certificeret og der er godt med flotte og lækre farver og sjove detaljer. Temaet dette efterår og vinter er ARKTIS, derfor vil du se masser af fisk og pattedyr fra de koldere egne som hvaler og sæler. Og ting, der kan leges med og fortælles om.
 
For hvad mon sælen laver på øverste foto, den, der lige titter rundt om hjørnet? Siger den hej? Bemærk også nederste foto med en sø på maven, der heldigvis ikke er frosset helt til! Så I kan tage ud og fiske sammen, og hvem ved, om der ikke skulle være en enkelt fisk eller to, I kan få fat i?
 
Ja, så er der selvfølgelig elefanten. Den har ikke noget med arktis at gøre, men den har været med på flere af Ubangs babytøjskollektioner nu, fordi den er så populær, at det ville være synd at skulle skille sig af med den. Og den er altså også bare for nuttet!
 
Ubang laver både babybukser, bluser, heldragter mmm.
 
 
Velkommen til!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar