fredag den 4. oktober 2013

Økologisk babytøj fra organicZOO

Hos Purløg & Persille kan vi godt lidt at finde både ventetøj, ammetøj, babytøj, pusletasker mm, som ingen andre har i Danmark. Det er sjovt og dejligt, når det lykkes og kun endnu bedre, når andre butikker ser kvaliteten i de pågældende varer og også får det hjem.
 
Det håber vi også sker med organicZOO, som i vores øjne er et fantastisk baby- og børnetøjs mærke, der slet ikke ellers er at finde i DK. Og det fortjener det, det er nemlig både lækkert i kvalitet og at kigge på:
 

 
 
Søde og enkle designs, der med få detaljer, giver deres tøj et usædvanligt liv, man bliver i godt humør af at kigge på. Ved godt, at dit barn er det sødeste og smukkeste i verden, men mon ikke det bliver en endnu større krammemagnet i det lækre økologiske babytøj fra organicZOO?

Og så alt det, der ikke er sjovt at høre, men som ikke desto mindre er sandt! Vidste du, at du faktisk skal vaske ikke-økologisk tøj ca. 10 gange, før du har fået alle kemikalier ud? Det er ikke sjovt at vide og hvem har lyst til at putte det på huden af sine børn (eller sig selv for den sags skyld)?

Så er det da lettere med økologi fra start af. Og sundere for alle! Også for dem der dyrker, forarbejder og syr tøjet. Så STORT velkommen til organicZOO hos Purløg & Persille. Vi fører deres babytøj i størrelse 0 - 1 år.

Vil du vide mere, kan du kigge forbi Purløg & Persille lige her!

http://purlogpersille.dk/shop/organiczoo-224c1.html

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar