onsdag den 23. oktober 2013

Londons populære pusletasker hos Purløg og Persille

Pusletaskerne fra Storksak er designet i London og er hotteste mama mode. Vi er super stolte over at kunne præsentere et stort udvalg af netop Storksak pusletasker.

Vi har netop fået en ny sending hjem, der bare er så smukke, så klassiske og super praktiske - for hvem siger at det skal være kedeligt at trille med baby og barnevogn?

Der er virkelig stil over pusletaskerne fra Storksak - og det samme gælder deres smukke og på en eller anden måde rørende produktbilleder ... døm selv - vi synes de er så skønne..

Det er da heller ikke helt uden grund at de smukke Storksak pusletasker er blevet kendt i hele verden - og oftes ses på de kendte Hollywood stjerner.

Pusletaskerne er nemlig designet som almindelige og super smarte tasker med det ekstra plus, at du også kan bruge dem som pusletasker. Og som pusletasker har Storksaks tasker alle de funktioner, som en god pusletaske skal have. Når du ikke længere pusler, fjerner du bare pusleunderlag m.m. og bruger tasken som en lækker hverdags- eller arbejdstaske, ganske smart! Deres tasker er i den mere luksus-prægede ende, en del i skind og andre i slidstærkt og let rengørligt nylon. Lette at have med at gøre og tasker, som mange forelsker sig i. Der er pusletasker både til mor og far, så kig dig lidt omkring i vores efterhånden store udvalg af Storksak pusletasker ...

Pssst. tjek lige vores mange nyheder af både Ventetøj og ammetøj!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar