onsdag den 9. oktober 2013

Mere ammetøj & ventetøj i ét!

I sidste indlæg havde vi udvalgt et par bluser, der var designede som både ventebluser og ammebluser - og rigtig gode til basisgarderoben.

Der er selvfølgelig også masser af dejlige kjoler, du kan bruge både som ventekjoler og ammekjoler - og flere af dem som ganske almindelige kjoler, for det vil bestemt være synd at kassere dem! Se bare her:


 
Lækker kjole fra Pomkin, ventetøj & ammetøj i ét, men lige så dejlig som almindelig kjole. Flot print og blødt, blødt stof.
 
Super lækre kjoler fra Queen Mum, der til trods for at de alle er fotograferede med gravide maver er lige så gode på flade. Og alle med ammefunktion, selvom den ikke syner. Og det er jo kun dejligt, at man ikke behøver at skilte med, at det er en ammekjole, man har på!
 


 
 
Boob laver selvfølgelig også kjoler, der kan bruges både med og uden mave, som du kan se herover, på dette pragteksemplar af en kjole i ØKOLOGISK bomuldsstrik. Yderst smuk blå og fine detaljer. Og denne kjole er næsten så fin, at den også kan bruges ved finere lejligheder og ikke behøver at begrænse sig til basisgarderoben. Det samme kan nu siges om de øvrige kjoler udvalgt her!
 
Der er rigtig meget mere tøj, der har dobbeltfunktion af ventetøj og ammetøj, så kig lidt rundt hos Purløg & Persille, hvis de er det, du mangler!
 
Velkommen til!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar