lørdag den 19. oktober 2013

Tøj der snakker - til børn

Vi elsker det søde (snakke)tøj fra Urban snakketøj - ikke bare er det en vidunderlig kvalitet - det er også bare ualmindeligt sødt...

Den nye kollektion har netop ramt Purløgogpersille.dk og vi elsker det!

Ideen med at hvert stykke tøj er et dyr og har en historie - og at børnene "leger" med det tøj de har på, er da genial!!
Tøjet er lavet så det indbyder til Leg, kreativitet og fantasi.

 

Ubang SnakketøjUbang Snakketøj: En stor fisk, der måske, måske ikke, spiser nogle små, en haj med spidse tænder, snegle, der kan trække hovedet ind i sneglehuset, titte-bø-øjne og mange andre sjove motiver, der taler til børns fantasi, er at finde på tøjet fra Ubang Snakketøj. Måske taler det ikke kun til børn og babyer men også til den voksne med barnlig sjæl. Altid 'fest og ballade', glade farver og opfindsomme og sjove motiver, du kan blive ved med at gå på opdagelse i og lege med. Jeg ved, at mange børn elsker tøjet fra Ubang Snakketøj og da vi hos Purløg & Persille også gør det, kan du nu finde et lille udvalg på vores hylder. Velkommen til Ubang Snakketøj og deres øko-tex certificerede tøj, der nok skal bringe underholdende stunder for både børn og voksne.

Hos Purløgogpersille.dk har vi et stort udvalg til både børn og voksne og har specialiseret os i ventetøj samt ammetøj - efterhånden kan vi vel også godt kalde os eksperter i lækkert tøj til de små ... hvis vi selv skal sige det :O)

Velkommen for hos os...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar