søndag den 24. november 2013

Ammetøj!

Vi hører tit at gravide har svært ved at finde ammetøj der passer, ikke er vanvittig dyrt, er pænt, ikke nødvendigvis ligner ammetøj  ... og det er lige præcis her vi hos Purløg & Persille kan hjælpe!

Vi er, uden at prale, eksperter i ammetøj. Vi har igennem mange år samlet alt det bedste ammetøj fra det meste af verden. Vi ved præcis hvad der virker - hvad moden diktere og hvilke behov man har som ammende og hvilket krav dette stiller til ammetøj.

Du kan finde vores store udvalg af ammetøj lige her!


 
Enhver ammende mor bør unde sig selv noget ammetøj. Det er behageligt at amme ude, fordi man kan amme helt diskret og ikke føler sig blottet eller til gene for andre. Takket være ammetøjets geniale design undgår man kulde og træk og dermed måske brystbetændelse. Ammetøj er genialt - en vigtig grund til at Purløg & Persille åbnede. Vi fører lækkert ammetøj i høj kvalitet fra Boob, byholst, Mama byStroom, Dote, Mamaka, Mamalicious, Matrem, Milker, Mothers en Vogue, Pomkin og Queen Mum. Meget af det ammetøj du kan finde er økologisk og i hvert fald er det hele i lækre kvaliteter og dejligt at have på. Noget ammetøj er med det 'klassiske' overlappende lag på brystet og mere og mere er ammetøj med helt skjult ammefunktion. Ammetøj er genialt, så prøv det!
Under kategorien ammetøj finder du også et udvalg af yderst velsmagende og styrkende øko-amme-teer, smukke ammesmykker, der kan hjælpe en ammehjerne, lidt læsestof og diverse accessories. Og selvfølgelig et hav af gode og dejlige amme bh'er. Du kan finde til næsten alle størrelser og både amme bh'er der er til basisbrug og amme bh'er fra mærker, der laver fransk lingeri mm. Amme-nattøj og badetøj kan du også finde. Se udvalget af ammetøj mm herunder eller i venstre menu-side. God fornøjelse!
 
Velkommen hos Purløg & Persille

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar