onsdag den 27. november 2013

JUL PÅ BRYGGEN OG HOS PURLØG & PERSILLE!

http://www.islandsbrygge.net/arrangementerI weekenden d. 30. nov. & 1. dec. går Purløg & Persille sammen med de fleste andre butikker på Bryggen, foreningsliv, Kulturhuset og Biblioteket sammen om at skyde julen i gang med ÅBENT BÅDE LØRDAG & SØNDAG 10 - 16 med masser af gode tilbud og aktiviteter for hele familien.

Se weekendens program her:
JULESTEMNING & GODE TILBUD!
Hos Purløg & Persille har vi selvfølgelig tænkt os at gi' den ekstra julegas med lidt sødt til ganen og gode tilbud. F.eks. kan du f hele 25% på mange af vores pusletasker. Der vil også være andre gode tilbud, så kom forbi og kig. Der vil også være gode tilbud på både ventetøj og ammetøj.

SKATTEJAGT FOR STORE & SMÅ:
Og glem så ikke at tage familien med og måske tage på SKATTEJAGT rundt på bryggen og nyde den fantastiske bydel, vi holder til i. 25 Butikker har doneret 25 dejlige gaver, som du har muligheden for at vinde en af. Masser af gavekort - f.eks. til Purløg & Persille :-), kunsthåndværk, is, økologisk godte-kurv og meget mere er blandt de sponsorerede gaver. Print skattekortet herfra eller få et i en af butikkerne:

Vi håber at se dig, det bliver hyggeligt!

På gensyn d. 30. november & 1. december 10 - 16 i Kigkurren 8 F, Islands Brygge!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar