tirsdag den 26. november 2013

Økologisk ammetøj - når kun det bedste er godt nok ...

Hos Purløg & Persille har vi et stort udvalg af Økologisk ammetøj. Det at amme er en super intim ting mellem mor og barn - det er hud mod hud - det er nærkontakt af første grad og så er det bare super vigtigt at det der kommer imellem (nemlig ammetøjet) er blødt, lækkert og fri for kemi.

Vi er stolte over vores udvalg af Økologisk ammetøj - og vi ved at flere og flere af os bliver opmærksomme på netop økologisk tøj, der er lavet med omtanke i takt med at vi bliver mor.

Vidste du f.eks. at du skal vaske ikke økologisk tøj mindst 10 gange for at få kemi´en helt ud af produktet - lidt skræmmende ik?

Hos os finder du f.eks. de super populære Boob B-warmer trøjer - der gør amningen nem og fri for kemi ...


Boob's B-warmer er praktisk, smart, funktionel og varm og hjælper dig med at holde dine bryster varme og med at undgå brystbetændelse. 
 
Ammebluse designet med henblik på at holde dig og dine bryster varme. Og har du én gang prøvet at have brystbetændelse, ved du, hvor vigtigt det er. Så her er Boob's bedstsælger, der skal komme brystbetændelse til livs: en hættetrøje med ammefunktion i overlappet over brystet. I økologisk bomuld og med fleece af genbrugsplast (PET-flasker) på stykket over brysterne. Fleecen er dog holdt i et tyndt lag, så det ikke fylder unødigt og ser kluntet ud. 

Blød og behagelig hættetrøje, der ganske enkelt er fantastisk og rigtig dejlig at have på. Og så med et lidt sporty look! Du kan også sagtens være gravid i den!
 
 
Eller de moderigtige

MeV ØKOLOGISK ammebluser


En super blød, sød og behagelig ØKOLOGISK ammebluse til enhver basisgarderobe. Til en fair pris og dejlig grå fra Mothers en Vogue.

Denne bluse er designet ud fra filosofien om en god basis ammebluse, egnet til alle ugens 7 dage. Og da ammetøj er noget, du har rigtig meget på i den periode, du ammer, skal basistøjet i Mothers en Vogues øjne selvfølgelig være økologisk, så det er bedst muligt mod huden. Tilsat en smule elastan, der giver dejlig stræk og en super blød og behagelig bluse.

Så! Mangler du en blød og dejlig ammebluse til hverdag, så tjek denne ud. Den har dyb V-udskæring og lange ærmer med knapper nederst, selvom ærmerne ikke har manchet. Med en ammefunktion, der er super let at bruge, er du godt kørende med et barn, der er glad for din mælk! Og farven er let at mixe og matche med stort set alt uanset om det er jeans eller nederdele.

 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar