fredag den 22. november 2013

Seraphine ventetøj & ammetøj for royale - og for ganske normale!

Er du gravid eller ammende, kan du godt glæde dig til at gå på opdagelse i ventetøj & ammetøj fra bla engelske Seraphine. Og måske blive overrasket over, at du pludselig kan iføre dig 'stjernekjoler' til priser, der intet har med stjernetøj at gøre!

Vi har netop fået nedenstående ventekjole i butikken fra engelske Seraphine. En ventekjole i flotteste slå-om snit og fuld af prikker. Vidunderlig blød og dejlig, så den er en fornøjelse at have på. Og så kan du bruge den både som festkjole og hverdagskjole!

Og skulle du lade dig friste af den smukke ventekjole fra Seraphine, kan vi afsløre, at du ikke er den eneste, der har ladet sig friste - og at du oven i købet vil komme i royalt selskab, hvis du skulle trække i den. Hertuginden af Cambridge, Kate Middleton, er nemlig spottet i den under sin graviditet.

Og så er det vidst på tide med et par fotos af kjolen...: 
 
Og her med Kate i kjolen:
 

 
 
 
Kate og for den sags skyld mange andre kendte, ser ud til at være vilde med Seraphines ventetøj og ammetøj. For Kate er faktisk spottet i utallige af deres ventekjoler, herunder i kjolen Joelle, som også er ammevenlig uden dog at være en decideret ammekjole. Den har vi også i butikken, lige nu med lange vinterærmer og igen til foråret med korte og i Maxi-model :-)
 
 

 
 
Og det bedste af det hele er næsten, at Seraphines ventetøj og ammetøj er til overkommelige priser. Meget overkommelige priser, synes jeg! Den prikkede kjole koster f.eks. 'kun' 599,- og Joelle med lange ærmer 499,-. Den er nu kun tilbage i lilla, men efter jul igen i flere hotte sommerfarver.
 
Tog måske munden for fuld, det bedste er i mine øjne ikke prisen, selvom jeg synes, det er fedt, at diverse royale og kendisser går i tøj, der er til at få fat på og betale af os, der ikke kommer i ugebladene. Det allerbedste ved Seraphines ventetøj og ammetøj er, at det er i umådelig god og bare fantastisk kvalitet. Og flotte og klædelige styles. Så hold øje med Seraphine lige HER!
 
Og hold dig opdateret med både deres ventetøj og ammetøj HER! Ventetøj og ammetøj når du skal til fest og når du vil have noget lækkert tøj at klæde dig i gravid eller ej!
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar