onsdag den 13. november 2013

Super tjekkede slynger

 
Af begge slags kan du nu finde nogen af de absolut mest tjekkede og samtidig bedste på markedet i butikken. Det gør jo trods alt ikke noget, at en slynge eller en vikle ser godt ud, selvom det er det funktionelle, der er det vigtigste. Funktionen og kvaliteten er også helt i top, når mærket er franske 

 
 
Je porte mon bebes ringslynger er VENDBARE!
Og du kan bruge begge sider udad og får nærmest
2-i-1 
 

 
 
Far ser også drøngodt ud med en slynge -
og jeg er sikker på, at han bliver lige så glad som mor
for at bruge slynge!
 
 

 
 
 
Viklerne har vi længe haft i butikken, men det er nyt - også for je porte mon bebe - at de har lavet slynger.
 
En slynge er en fantastisk hjælp til at bære dit barn lige som en vikle. Fordelen ved en slynge er, at den er lynhurtig at få på og let at bruge for alle. En vikle kræver lidt mere tålmodighed, fordelen ved den er så, at du bærer på begge skuldre, hvor du med en slynge kun har den over den ene skulder.
 
Begge dele er nu 1000 gange bedre end kun at gå rundt og bære på sit barn i armene. Du aflaster både ryg, skuldre og arme, når du bærer dit barn i en slynge eller en vikle. Og så er det samtidig vidunderligt med den tætte kontakt for både bærer og barn.
 
Et plus mere er, at du har hænderne fri. Jeg tror, de fleste alligevel kærligt vil sætte en hånd op på barnet, det kan man jo næsten ikke lade være med, men du kan altså også bruge den til andet. Du kan klare opvasken, har en hånd til større søskende, købe ind, vugge dit barn til ro i slyngen, spise mmm
 
Jeg bor selv i København og synes, at det kan være ret så stressende at begive sig ud og rundt i byen med en barnevogn. Er der nu plads i bussen, eller bliver vi sprunget over? Den slags bekymringer er man helt fri for, når man har sit barn i en slynge eller en vikle, der er nemlig altid plads!
 
Lige her og nu er det je porte mon bebes slynge, vi introducerer, men vi skal nok også skrive et mere indgående indlæg om deres strækvikle.
Og inden vi slutter af vise dig deres dejlige video med slyngen, tag endelig et kig:
 
http://www.youtube.com/watch?v=NlY1QzrqaWc
 
 
Skip reklamen eller hold den ud, for det er en dejlig video!
 
Så når du skifter dit ventetøj ud med ammetøj, kan jeg kun anbefale, at du også bruger en slynge eller en vikle. Det er virkelig en god opfindelse. Og je porte mon bebes er og bliver fantastiske! Og se lige ovenfor, hvor godt en mand også gør sig med en slynge!
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar