mandag den 11. november 2013

Tid til nattøj?

Hvis du synes, det begynder at blive lidt småkoldt og måske skal op og amme et lille barn om natten, så kan det være, at det er blevet tid til nattøj!
 
Hos Purløg & Persille har vi nattøj, der samtidig er ventetøj og/eller ammetøj, så du kan med andre ord sagtens få ventenattøj og ammenattøj, så du kan gøre dig dine natteamninger behagelige.
 
Det samme gælder, hvis du er gravid og har tendens til at fryse om natten.
Start med at spørge din kæreste, om han ikke vil varme dig, men hvis maven efterhånden fylder for meget, så han ikke helt kan komme til, kan en let natkjole måske være svaret :-)
  
Herover er det alt sammen ventetøj og ammetøj med funktion af nattøj, men som du kan se, kan du også sagtens bruge det som homewear og det kan helt ærligt være rart at have noget dejligt nattøj som her, for der vil nok være dage efter du har født, hvor du ikke selv når til tøjet før langt op ad formiddagen!
 
 
Der er også nyt nattøj fra Cache Coeur:
 
 
 
 
Og en enkelt blød og dejlig natkjole fra Mamalicious:
 

 
 
 
Og selvfølgelig altid dejlige natkjoler mm fra Boob:
 

 
 
Vi kan kun anbefale, at du hælder en kop dejlig te op fra Into Life's udvalg af udsøgte og lækre ammeteer og venteteer. De er lavet af en tysk jordemoder og nøje afstemt den fase af din graviditet eller dit moderskab du er i. Og så smager de oven i købet himmelsk! Men dem vender vi tilbage til, så stay tuned :-)
 
 
 
Og til produkter, der forsøder livet, mens du er gravid og nybagt mor.
Det kan vi garantere!
 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar