fredag den 8. november 2013

Ventetøj & Ammetøj fra Mothers en Vogue

Mothers en Vogue er et firma, der kommer helt fra Singapore. Og som jeg i forbindelse med en rejse til Kina for flere år siden opdagede!
 
Jeg som gik og troede, at det kun var i Skandinavien og Europa, man havde fundet på at lave ammetøj, men jeg blev klogere. For ikke alene laver Mothers en Vogue ammetøj, rigtig meget af det er samtidig også ventetøj! Og så kan man i de fleste af deres designs slet ikke se, at der er tale om enten ventetøj eller ammetøj eller begge dele! Se selv:


 
 
                   


Mothers en Vogue går desuden snarere efter devicen klassisk og tidløst end den kortvarige modetrend, hvilket betyder, at de rent faktisk har designet utallige både kjoler og bluser, som kan bruges rigtig, rigtig længe og er klædelige til langt de fleste. Det er vi glade for og det er også noget, vi oplever, at rigtig mange af vores kunder er glade for. Derfor får du lige et par fotos mere, af nogen af deres klassiske modeller, igen lidt blandet både ventetøj og ammetøj og begge dele i ét:


 
 
Som du kan se, kan Mothers en Vogue godt lide masser af bløde og dejlige draperinger - men de både falder flot, skjuler diverse ammefunktioner totalt og er i bløde materialer, der kæler for huden! Tit bambus!
 
  
 
Så går du efter noget blødt, godt, klassisk og tidløst, hvad enten det er ammekjoler eller ventekjoler eller ammebluser eller ventebluser, så tjek Mothers en Vogue ud. Du kan måske finde dig årets julekjole eller bare noget blødt og godt hverdagstøj.
God fornøjelse!
 
Velkommen hos Purløg & Persille!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar