fredag den 13. december 2013

Mænd køber ventetøj og ammetøj!

Ja, det er ikke nogen hemmelighed, at det til daglig er kvinder, vi ser i butikken. I sagens natur, det er jo trods alt ventetøj og ammetøj, vi sælger mest af og det er vel i aller højeste grad et kvinde-univers.

Men! Hvert år når julen står for døren og også lidt før, når december banker på, så sker der pludselig noget i butikken! Der dukker mange herrenavne op i ordrelisten og flere mænd kommer på besøg i vores showroom på Islands Brygge. Det er rigtig hyggeligt og noget, vi altid ser frem til :-)

Og det betyder jo julegaver! Ventetøj, ammetøj, undertøj, pusletasker og graviditetssmykker. Kan fortælle, at blandt de gaver, der i år vil være at finde under juletræet, er der både smukke graviditetssmykker, fransk lingeri og mere praktiske og varme julegaver. Se et lille udvalg af, hvad de søde mænd kommer og køber her: 
En af de smukke graviditetshalskæder fra franske Hatibola. En halskæde, der giver en sagte ringlelyd fra sig, når bæreren bevæger sig - og er hun gravid, kan barnet i maven høre lyden. Et smykke i sølv lavet med stor kærlighed af Hatibola og et smykke, man også sagtens kan bære uden at være gravid.

 
 
Endnu et smukt graviditetssmykke fra Paris. Denne gang fra Poupke, der også laver smykker med lyd, men samtidig blander bolatraditionen med moderne smykkekunst!
 

 
 
Dette sæt franske lingerie bestående af amme bh og trusser er lige blevet pakket i en fin gave og sendt afsted. Hvem mon bliver den heldige modtager?
 

 
Så er der den praktiske B-Warmer fra Boob. En genial opfindelse med fleece over brystet, så brysterne holdes ekstra varme og risikoen for brystbetændelse mindskes. En bluse, vi altid sælger op til jul :-)
 
 
Vi ønsker rigtig glædelig Jul til alle og håber, du får nogle gaver, du bliver glad for, uanset om din mand har handlet ind hos os eller ej :-)
 
Har du spørgsmål til ventetøj, ammetøj, graviditetssmykker, julegaver eller andet, er du altid velkommen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar