søndag den 26. januar 2014

ByStroom gør det igen - til hverdag og til fest!

ByStroom giver igen deres bud på en fantastisk kjole,  eller som de selv kalder det, trøje, der med fordel kan bruges til både hverdag og fest. Den er fantastisk i kvaliteten - simpel, klassisk og kan som sagt bruges til både hverdag og fest.En genial ventekjole der vokser med maven - men som også kan bruges selvom maven ikke er så stor endnu (eller når den efter fødsel bliver mindre igen) - igen et stykke ventetøj der sagtens kan bruges i en virkelig lang periode - vi elsker det!!

Purløg og Persille må igen rose dette fantastiske mærke - ByStroom - for det er da smart at man får det hele i en ventekjole/ ventetrøje - ik?

 
Designet er lavet, så du både kan bruge Pary med og uden mave og til og med også som ammetøj. Brug den med leggings under eller til jeans. Den har 3/4 ærmer og en flot udskæring, som har en fletkant hele vejen ned i det dybe V, der ligger oven på et inderlag og derved giver mulighed for amning. En blød og dejlig kjole fra Mama byStroom.

Ventetøj & Ammetøj:
Mama byStroom kalder selv dette en bluse, men vivil snarere kalde det en kjole og hvorom alting er, kan den i hvert fald bruges både som ventetøj og ammetøj. Den kan vokse med maven og har ammefunktion, så du let kommer til brystet.

Normal i størrelsen
95% viskose, 5% elastan
Vaskes på 40 grader

Ingen kommentarer:

Send en kommentar