tirsdag den 21. januar 2014

Messe i Paris!

Nu er det snart messetid! Og jeg er så heldig, at den messe, jeg primært køber ind på, finder nyt ventetøj, ammetøj og inspiration mm er i Paris! Byernes by, som er og bliver et fantastisk sted at tage hen - også med arbejdet :-) Og så er det jo tilladt at tage et par feriedage, når man nu alligevel er der :-)Men Paris er altså byen, der huser en af de største messer i Europa for ventetøj, ammetøj, babytøj og ting og meget, meget mere. Amme bh'er og vente bh'er, badetøj, nattøj og næsten alt, hvad hjertet kan begære. Messen hedder Playtime og her er et par indtryk:
  
Billedet i midten er fra Queen Mums stand og med denne sommers kollektion på bøjlerne, som vi meget snart får hjem. Ellers er der masser af sjov, som du måske kan se, men også masser af hårdt arbejde, for det kræver koncentration at udvælge og vælge - og jo helst det rigtige!
 
Sidste gang vi var på messe var i juli, og der fandt vi det franske mærke De mois en moi, som primært designer ventetøj, der følger mavens flotte kurve. De laver også en anelse ammetøj og vi glæder os meget til at få det i butikken i løbet af februar:
 

 
Som du kan se, laver De mois en moi ventetøj (og også ammetøj) i enkle, men super flotte designs. Og så er materialevalget af yderste vigtighed for firmaet, så al deres tøj føles nærmest som et lag 'second skin'. Ventekjolerne herover er grå, men der følger altid to bånd med til hver kjole, så du har mulighed for at sætte forskellige farver til. Og så er der selvfølgelig også ventekjoler i mange andre farver, dem får du snart at se, hvis du klikker ind forbi :-)
 
Paris, here we come!
Lad os se, hvad Paris har at byde på denne gang!
 
Velkommen forbi hos Purløg & Persille
 
Ingen kommentarer:

Send en kommentar