tirsdag den 28. januar 2014

Multi taske i forårets farver - Pusletaske?

De skønne byStroom multi tasker kan bruges til alverdens ting og sager - til computeren, til byturen, til pusletaske, til hverdags taske - og som sportstaske - den er nemlig både rummelig og "velindrettet"

Vi holder så uendelig meget af den gode kvalitet og ikke mindst de skønne farver denne taske kommer i - perfekt til forårshumøret!En taske fra danske byStroom, du både kan bruge som pusletaske, computertaske og almindelig taske. Super smart med de mange anvendelsesmuligheder og i en fantastisk flot camel, der har en smule rust over sig!

En taske, der bare er flot og tjekket. Ikke mindst fordi der medfølger puslekit, så du kan bruge den som pusletaske. Der medfølger også et computersleeve, så du kan bruge den som computertaske. Og du kan selvfølgelig bruge den til begge dele samtidig eller du kan tage det hele ud og bruge den som hverdagstaske eller som en mindre rejsetaske, den har nemlig god plads.

Masser af smarte detaljer både inde og ude, gør det til en bestemt lækker taske. Feks kan du bruge tasken med lynlåslukning og så er tasken bred hele vejen op. Eller du kan lukke den med clips i toppen, så den snævrer ind som på foto og vupti har du en helt anden taske. Yderst er to lommer, hvoraf den ene kan variere i størrelsen og inderst har tasken 9 lommer inkluderet den i midten, der også fungerer som rumdeler.

Tasken har to dejlige hanke, men der følger også en lang rem med pusletasken, som du kan justere i længden fra 65-124 cm. Denne rem kan du med fordel bruge, hvis du vil hænge tasken over barnevognsstyret. Puslekittet, du finder i tasken består af pusleunderlag, flaskeholder og toilettaske.

Materiale: slidstærkt kunstlæder, der tåler at blive tørret over med fugtig klud
Mål: 30 x 37 x 20cm

Ingen kommentarer:

Send en kommentar