søndag den 19. januar 2014

RESCUE BALM til mor og barn!

Herbal Salvation er en lille Københavnervirksomhed med beliggenhed på Amager. Først og fremmest Herbal Salvation selv, men også beliggenheden sætter vi stor pris på hos Purløg & Persille. Vi har nemlig fået deres vidunderlige RESCUE BALM på hylderne - og den er god! Både til mor og barn! Læs længere nede, hvad beliggenheden har med det hele at gøre :-) 


Præcis Herbal Salvations Rescue Balm er med sine helende ingredienser fra biernes rige perfekt til
al slags vind og vejr, tørre læber, ømme brystvorter, røde numser, rifter og skrammer, hænder og meget meget mere!

Rescue Balm er selvfølgelig økologisk og wildcraftet (indsamlet vildt). Rørt på Amager af bla ubleget bivoks fra grøn biavler på Fyn, Københavnsk Bihonning, øko-olivenolie fra marokkansk familiebrug og sheasmør fra vildtvoksende træer i Burkina Faso.
 
 
 
 
 
 
Rescue Balm er et vidunderligt og nærende all-round universal remedie, som vi anbefaler som vind og vejr salve, til ømme brystvorter og røde babynumser, på diverste rifter og småsår og meget udsatte og tørre områder på feks hænderne, til læberne og tørre neglebånd og meget, meget mere.
 
Rescue Balm leveres i et lille glas med 30 ml. Den er hård i første omgang, men bliver yderst blød, så snart du tager den op og varmer lidt mellem fingrene. Da den er oliebaseret og ret så fed, skal du kun anvende små mængder. Og huske at lune mellem fingerspidser eller håndflader inden påføring.
 
Herbal Salvation laver heldigvis mange andre produkter, der er egnede til mor og barn, og da det jo primært er ventetøj og ammetøj, vi fører hos Purløg & Persille, samt lækkerier til tiden omkring, så kan du glæde dig til, at der snart kommer flere egnede produkter i butikken!
 
Så var der det med beliggenheden lokalt....
Jo, den sætter vi stor pris på! Den første levering vi havde af Rescue Balm blev nemlig hurtigt udsolgt. Vi måtte endda melde udsolgt til en kunde, hvilket vi aldrig er glade for. Men en hurtig telefonopringning til Herbal Salvation betød, at de da bare lige rørte en ny Balm dagen efter, så kunden alligevel kunne få sin creme/salve. Og det kan du også, hvis du skulle have fået lyst, for vi har fået flere helt friskrørte hjem på hylderne!
 
 
 
 
 
Har du fået lyst til at kigge nærmere på Rescue Balm eller andre af Herbal Salvations produkter - måske lidt ventetøj, ammetøj, babytøj eller ting til baby, så er du meget velkommen hos

Ingen kommentarer:

Send en kommentar