mandag den 20. januar 2014

Skønneste babytæppe!

Der kommer lige et indslag mere, der hverken handler om ventetøj eller ammetøj. Til gengæld handler det om et ualmindelig lækkert babytæppe. Et tæppe fra fabulous goose i blødt, børstet bomuld, der kan få enhver lille fyr til at sove sødt, se bare her! (foto indsendt af glad kunde, som vi er meget taknemmelige for, TAK!)


 
 
Mon ikke også de fleste piger, teenagere og voksne for den sags skyld, ville synes det var sagen at hygge sig under et tæppe fra fabulous goose? Jeg selv gør i hvert fald!
 
fabulous goose har lavet flere nye motiver, som vi selvfølgelig har en del af i butikken:
 


 
 
 
Tæpperne ovenfor er alle babytæpper med målene 75 x 100 cm, men vi fører et voksentæppe fra fabulous goose med mus og ugler designet af Matthew Langille, der måler hele 150 x 220 cm og som er vidunderligt at have liggende på sofaen! Ved, hvad jeg snakker om ;-) 
 
Er bestemt et godt supplement til både ventetøjet og ammetøjet, for det kan bruges, når du ikke har så meget af førnævnte på, men hygger hjemme :-)
 
Se mange flere af fabulous gooses tæpper hos Purløg & Persille og se også et stort og godt udvalg af ventetøj, ammetøj mmm!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar