onsdag den 22. januar 2014

Sports bh til gravide og ammende!

Så er det tid til at føre nytårsfortsættene ud i livet, selvom det er bidende koldt uden for! Og ikke kun nytårsfortsæt, men der er godt nyt til dig, der generelt bare holder af at dyrke sport, yoga, zumba mm.

For australske Cake Lingerie har lavet en super duper sports bh, der på én og samme tid er en vente-sports-bh og en amme-sports-bh! Den er så tjekket, at du med det samme bliver lækker og smækker, næsten bare af at se på den!
 
Sports bh'en, der hedder Orange Zest, er i super lækre materialer, der er behagelige og komfortable at have på. Der er en yderst fleksibel bøjle i bh'en og den har mange skønne detaljer som de orange kanter og den indsatte mesh. Du kan også let forvandle ryggen til en bryderryg, det er også ganske smart!
 
Så mangler du en god sports bh, så vil jeg helt klart anbefale dig at tage et kig på denne. Som du kan se, er der matchende trusser til og både sports bh og trusser føres i butikken.
 
Velkommen til et univers fyldt med ammetøj og ventetøj og gode ting og godter til tiden omkring moderskab - og faderskab for den sags skyld.
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar