onsdag den 29. januar 2014

Ventetøj og Ammetøj til næste efterår i Paris...

Så er messen i Paris overstået og vi er hjemme igen. Der var meget både ventetøj og ammetøj at se på og der er stadig mange indtryk, der kører rundt i hovedet! Og farver og prints! For der er flere af farverne til næste efterår, jeg personligt rigtig godt kan lide, bla. mørk aubergine og smaragdgrøn:


 
Den klassiske B-warmer (ammebluse m fleecelag over brystet) fra Boob i aubergine.
 
 

 
Ammekjole og ventekjole i ét fra Pomkin i smukkeste smaragdgrøn - og strik!
 

 
Ventebluse og ammebluse ligeledes i smaragdgrøn fra Queen Mum
 
 
Fra Queen Mum og stort set også fra alle de andre mærker kommer der også masser af prints. Og masser af dyreprints. Så du kan tage mangen i tur i zoo og holde dyrene med selskab og endda være trendy oven i. Det lød nok ikke så godt, for de er faktisk rigtig flotte, prints'ne.
 


 
Herover et lille udpluk af ammetøjet og ventetøjet i dyreprint. Der var nu meget, meget mere og der kommer mere hjem - til næste efterår altså! (september 2014)
 
Til efterår og vinter hører jo også en masse dejlig varm ammetøj og ventetøj i strik. Danske Milker er nok de første, der begyndte at lave både ammetøj og ventetøj i strik, men jeg skal love for, at de andre mærker er kommet efter det. Der er stort set ikke et eneste mærke, der ikke byder på lun strik.
Så på en måde kan man næsten håbe på, at vinteren bliver lidt koldere næste år, der vil i hvert fald være masser af strik at lune sig i, hvis den gør!
 
 
Herover ser du en af Milkers flotte kjoler i 50% uld, der både fungerer som ammekjole og ventekjole. Jeg er vild med både farver og striber!
 
Ja, vi var nogle glade 'piger' i Paris og vi glæder os allerede til næste tur. For heldigvis sørger vi jo for, at der er bare en smule tid til andet end at kigge på ventetøj og ammetøj :-)
 

 
De glade tøser fra Purløg & Persille :-)
 
Har du spørgsmål eller er nysgerrig, er du altid vekommen forbi!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar