fredag den 24. januar 2014

Vintage til mor - mens du venter ..

Har du set vores Vintage lamper? De skønneste tapet vintage lamper i vintagetapet - med de skønneste stofledninger - til hyggebelysning - og måske til et hyggeligt ammehjørne?

Mens du venter kan du jo lige så godt indrette dig - det er vist det man kalder at "bygge rede" - og vi synes de her lamper er så vidunderlige.

Tapetlamperne er lavet af 70'er vintage tapet og typisk i farverne hvid, brun og orange. Der er store blomster på nogle af lamperne, små på andre. Jeg kunne se dem hængende over sofabordet i stuen, måske endda to stk. af dem og kaste deres rolige lys over bordet. Alle lamperne, som Inke laver, er håndlavede og produceres i små oplag, så du får noget virkelig unikt. Siden det er unika produkter, kan der forekomme små forskelle, men det er vel en del af charmen? Dækkop, sokkel og stofledning er med i pakken og derfor er det enkelt at montere lampen, selvom du ikke er den store handywoman. Lamperne er egnet til en lavenergipære.

Du kan vælge imellem hele 6 skønne farver på din stofledning - helt sikkert prikken over i´et på disse fantastiske lamper!

 
Fra det hollandske mærke Inke har vi både sengetøj og store wallstickers i vores webshop.
Og er du blevet redelysten og kigger ikke kun efter ventetøj, ammetøj og babytøj, så se mere her:
 
hos Purløg & Persille

Ingen kommentarer:

Send en kommentar