torsdag den 13. februar 2014

Go Wild! Ventetøj med dyreprintHvis du kigger dig lidt omkring og på diverse butiksvinduer, vil du opdage, at junglen har sneget sig ind på dig! Dyreprints. Masser af vilde dyreprint kommer til at dominere modebilledet dette forår og det strækker sig ind i næste vinters kollektioner, har jeg nu set på diverse messer, og det både, hvad angår 'almindeligt' tøj, ventetøj og ammetøj!
 
Og hvorfor skal du ikke kunne kaste dig ud i noget 'vildt', bare fordi du er gravid? Eller ammende mor for den sags skyld? For det kan du. Foreløbig har vi bukser fra Rosemunde, Queen Mum og Mamalicious i butikken, med vilde prints: 
 
Bukserne øverst er fra Rosemunde og har egentlig ikke noget med ventetøj at gøre. Men de har en elastik i taljen, der gør, at du kan bruge dem som ventebukser, selvom de egentlig ikke er det. Men de er så cool og flotte i grå med leopardpletter i sort og mørkeblå, at du selvfølgelig skal have chancen for at nyde dem!
 
I midten er det et par seje ventejeans fra Queen Mum med et super flot slangeprint i sort og hvid. Det er et par slimfit bukser og der er simpelt hen så meget stræk i bukserne, at de bare er super lækre at have på. Kan varmt anbefales!
 
Nederst er det et par ventejeans fra Mamalicious, der egentlig hører til deres vinterkollektion og derfor lige nu kan købes hos Purløg & Persille på udsalg til kun 199,95
Der er til gengæld også kun str. 27 og 28 tilbage, men vil du have et par bukser med slangeprint i grå, skal du skynde dig forbi. Det er et stort slangeprint, der næsten mere ligne krokodille, men de er flotte!
 
Der kommer flere dyreprints - også en smule ammetøj med dyreprint, men ikke helt så meget. Hold øje eller spørg os, hvis du vil vide mere.
 
Go Wild! Og nyd sommerens komme!
 
Og så er du selvfølgelig altid velkommen forbi Purløg & Persille, hvis du har spørgsmål.
Vi glæder os til at se dig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar