fredag den 21. februar 2014

Mamakas Ventetøj & Ammetøj med 20% denne weekend!

Ved ikke, om du var ude i går? Jeg var, og selvom det ikke var meget, nåede jeg at føle den milde luft og lugtede forår. Det ledte tankerne hen på sol, sommer og sommerfugle og Mamakas vidunderlige Butterfly kjoler og bluser.
 
Og Mamakas Butterfly er kjoler og bluser, der er højt elsket af mange. Bestemt ikke kun af gravide og ammende mødre, men i høj grad også af kvinder, der ikke er gravide. Og det selvom det er designet med funktioner, der gør det til både ventetøj og ammetøj!
 

 
 
 
 
 
Som du kan se, skriger bluser og kjoler herover heller ikke langt væk af hverken ammetøj eller ventetøj. Det er tidløse designs, smarte og samtidig utroligt lækre at have på. Stilrene med lidt casual blødt over sig.
 
Mamaka laver mange andre ventebluser, ventekjoler, ammebluser og ammekjoler end den populære Butterfly-model. Også bukser for den sags skyld. Se nogen af dem her og husk, at alt har dobbeltfunktion, hvis ikke tredobbelt funktion, så det kan bruges af både gravide og ammende og dig, der er hverken eller.
 
 Faktisk føles det som om meget af Mamakas tøj kan noget, som ikke meget andet kan. Du kan nemlig også tit variere det i længden, trække en kjole kortere og lave en top til en minikjole. Ikke alle deres styles men nogen af dem.
 
 
 
 
 
 
 
Kommer du en dag forbi vores Showroom på Islands Brygge, er det ikke umuligt, at du ser en af os i Mamakas tøj, for vi elsker det her, og for mit vedkommende, er det efterhånden en del år siden, jeg selv havde brug for ventetøj & ammetøj og for Annas vedkommende er der nok nogle år til endnu :-)
 
20% denne weekend! 
I denne weekend (21. - 23. februar) er alt Mamakas tøj sat ned med 20%
Det sker ellers sjældent, da det er basistøj, vi altid har på lager. Så skynd dig, hvis du er blevet nysgerrig!
 
 
Mamakas børnetøj, Maridaki!
 
Mamaka laver rent faktisk også andet end ventetøj og ammetøj. De laver nemlig en smule børnetøj, som er lige så skønt som deres voksentøj. Børnetøjet har fået navnet Maridaki, som egentlig er navnet for de nogle af de mindste fisk, grækerne elsker at spise og som derfor også er blevet et kælenavn for børn :-)
 
 
 
 
 
 
Cute, ikke sandt? Og alt sammen noget, der dækker flere størrelser, det er bare smart og praktisk.
Så butterflyblusen til børn herover er nærmest en kjole, når dit barn kun er 3 år og en bluse, når dit barn bliver 6 :-)
 
Se mere hos
 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar