mandag den 10. februar 2014

Maritimt look på 2014's første Mamalicious ventetøj

Sailorlook med striber, et anker mm er det første ventetøj, der er kommet i butikken fra Mamalicious i 2014.
 
Det er fra deres såkaldte 'Pre-spring' kollektion, der går fra vinter og ind i foråret og derfor har nogle meget lysere og gladere farver end den rene vinterkollektion - og jeg synes, at i hvert fald jeg godt kan mærke, at foråret er på vej og at jeg personligt trænger til at kigge på nogle lysere farver! Så kig lige med her, hvis du har det som jeg!Herover ventejeans med dejlige striber og en blød og dejlig meleret T-shirt med anker printet på. Begge dele fra Mamalicious.
 
 
En ventebluse med friske, røde striber og en ammebluse du også kan bruge med gravid mave i farver, inspireret af havet og sejlerlivet :-) Og hvem vil ikke gerne drømme sig hen til en lille havn med både, der vipper i vandet?
 
 


Og så er der en skøn tankini på vej med ægte sailorstrib og røde bindebånd. Vi har nemlig masser af ventebadetøj - altså badetøj til gravide. Også fra Mamalicious. Og hvad måske ikke er helt til at se er, at der er prikker på de røde stropper...
 
 
Og hvad prikker angår:
 
Ventetøj med prikker, pas på de ikke stikker....
 
Ja, snart er det gækkebrevstid og man skulle næsten tro, Mamalicious har tænkt på det i deres design af en skøn prikket regfrakke og et par lige så skønne prikkede ventejeans! Se bare her: 
 
Regfrakken er endda så smart designet, at den er 2-i-1! Du skal nemlig bemærke, at der er to lynlåse - som godt nok er SORTE og meget flottere end de hvide på prøven her - som giver et panel i midten, du har i regnfrakken, når du er gravid og som du kan lyne ud, når du ikke er gravid. Det er da smart!
 
Vil du ser flere prikker, der ikke stikker, eller massevis af striber, så er du velkommen til at kigge forbi hos
Purløg & Persille!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar