onsdag den 12. februar 2014

Smukt ventetøjs-sæt fra Mamalicious!

Med foråret, der venter på os lige rundt om hjørnet (forhåbentligt) har vi også fået dette skønne 'sæt' fra Mamalicious: 
 
Ja, egentlig er det ikke noget sæt, men det ser knaldgodt ud sammen! Et par usædvanligt lækre grå ventejeans fra Mamalicious, men en smule slid i vasken og bare super bløde og behagelige. Et par jeans, der kan mixes og matches med rigtig mange farver og som også gør sig godt med en hvid overdel. Og så er grå 'in' lige nu og bliver ved med at være det lang tid frem, så det er nogle bukser, du også kan føle dig smart i. Og smarte, det er de!
 
Blusen er også fra Mamalicious og er en ventebluse af den slags, du også sagtens kan bruge uden gravid mave. Den klæder nemlig både gravide og ikke-gravide. Dog er der ingen ammefunktion i, så du kan ikke bruge den som ammebluse. Der medfølger et bindebånd, så du kan markere end stor flot mave og ellers kan du bare ha' den på uden bælte og have den hængende mere løst og casual. En god farve, når solen sætter ind med sin varme og i det hele taget bare en dejlig bluse!
 
'Sættet' kan naturligvis købes hver for sig.
Jeans'ne hedder Sussie og koster 399,95 kr.,
Blusen hedder Yana og koster 199,95 kr.
 
Find det hos Purløg & Persille!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar