tirsdag den 11. februar 2014

Valentinsdag - En taske fra Sons of Trade, et godt bud på en gave til din elskede!

 
 
Hos Purløg & Persille er vi alle helt vilde med de i vores øjne suveræne tasker og pusletasker fra Sons of Trade. Du kan købe dem både som almindelige tasker eller med puslekit til som pusletasker og de er simpelt hen for fede! Der er kælet for ALLE detaljer og du får en taske, der er top funktionel og praktisk og samtidig smartere end de fleste.
 
Derfor synes vi, at taskerne er et oplagt bud på en gave til ham du elsker på Valentinsdag! 
Tasker/pusletasker i sort, grå og oliven filt
 
 
         
 
 
 
Drømmen om motorcyklen!
 
Ja, man kan godt have en drøm om en motorcykel, men måske alligevel kun køre rundt på en cykel! Uanset om din mand gør det ene eller det andet er nedenstående 'slynge-tasker' perfekt egnede. De sidder nemlig som en drøm på ryggen!
 
Ikke vanvittigt store, men kan dog rumme lidt af hvert og både en iPad og avis. Samt noget at drikke i sidelommen, der er designet til formålet. Og bemærk hullet med røde stikninger i øverste lomme på produkt-billedet, det er til iPod eller iPhone, så du kan have musik i ørene, mens du er kørende :-)
 
 
 
 
 
Sons of Trade er mærket bag alle disse vidunderlige tasker. Det er et mærke fra Callifornien med designs, der som nævnt både kan bruges som almindelige tasker og som pusletasker. De har praktiske og funktionelle lommer og du kan tilkøbe et sæt puslekit, der også er super tjekket og lækkert, ligesom taskerne!
 
Sons of Trade hører sammen med mærket Petunia Pickle Bottom, der laver lige så lækre tasker og pusletasker til mor og en del dejligt, økologisk babytøj og du kan finde alle tre dele hos
Purløg & Persille.
 
Velkommen til!
 
Og rigtig, rigtig god, varm og kærlig Valentinsdag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar