tirsdag den 7. oktober 2014

organicZOO - lækkert økologisk babytøj med charme!

Vi har fået en masse dejligt babytøj hjem fra engelske organicZOO. Et firma, der udelukkende laver tøj i 100% kraftig og lækker økologisk bomuld. Masser af fine snit, der alle er stilrene og enkle, men har detaljer, der giver personlighed og charme: 
 
organicZOOs farver og modeller kan bruges af både dreng og pige, hvis ikke lige et tryk indikerer, at tøjet måske mest er til det ene køn. Som tilfældet er herover, hvor Ballerina-blusen nok gør sig bedst på en pige og astronauten på en lille dreng. Så bliver far og mor så glade :-)
 
Farverne er som sagt oftest neutrale, så som grå og creme, når organicZOO designer deres tidløse babytøj, men, selvfølgelig boltrer de sig også i farver! Men igen er det farver, der kan gå hele året rundt og vil lyse op uanset sommer eller vinter! Se bare her:
 
 
  
 
Ja, der er ikke så meget at sige - vi er vilde med organicZOO og synes det er noget ualmindeligt lækkert babytøj, både deres bodyer, bukser og søde tophuer og så er kvaliteten også i top! En oplagt barselsgave, der er ren kræs, derfor også dejlig at købe selv til sit eget barn!
 
Håber, du bliver lige så glad af at kigge på det, som vi gør! Og det bedste af det hele er, at man bliver også glad af at have det i hænderne, så det må baby forhåbentligt også blive af at have det på kroppen. Økologisk bomuld siges nemlig at være blødere end ikke-økologisk og det er i hvert fald tilfældet her!
 
Kig forbi og se hele udvalget af
på nettet eller i Kigkurren!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar