onsdag den 12. november 2014

Fabelagtige fabelab

Fabelab har igen næsten overgået sig selv og spyttet nogle ualmindeligt lækre ting ud fra deres univers af blød boligindretning, der kan meget mere, end man lige tror! Se bare deres seneste skud på stammen her, et folde tæppe og en julekalender!
 
 
 
Et utrolig blødt og dejligt tæppe i de smukkeste farver! Vatteret i felter, så det kan foldes - og vupti, så er det er skib:


 
 
Og når dit barn ikke gider at lege mere skib, Noahs ark, Sørøver og pirater, eller hvad det nu måtte være, så folder i det bare ud igen og vupti! Har I igen det skønneste tæppe:


 
Som du kan se, kæler fabelab om sit farvevalg og jeg synes i hvert fald, at de er lykkedes med det og at det er nogle helt suveræne farver med et strejf af retro. Skibet hedde dette foldetæppe. Designeren er vild med origami og har lavet tæppet ud fra den tradition, dog i et noget blødere materiale end papir!
 
Og faktisk minder skibet, når det er foldet, også ret så meget om et papirskib i stort format!
 
Tæppet er i 100% økologisk bomuld, pånær fyldet, der er i polyester.
 
Kan også være en glimrende idé til en barselsgave, for tæppet kan holde i mange, mange år og både bruges som underlag, overlag og som sagt foldes til leg :-)
 
Hvad der også har sneget sig ind i fabelabs univers i år, er en julekalender! En julekalender med 24 små poser (der følger snor og klemmer med også), der alle er nummererede. Så langt så godt og i og for sig ganske 'almindeligt'. Men så stopper ligheden med diverse andre julekalndre også.
 
For når barnet har taget dagens gave, er der endnu en overraskelse, for hver lille pose har på bagsiden et dyr eller et træ, en stjerne eller en sky - alt sammen noget I sammen kan skabe et lille juleeventyr over - lade fantasien løbe og give jer julestemning :-)
 
 
Herunder er julekalenderen sat op på eget 'træ'


Og her på den snor, der følger med. Og der er kommet gaver i :-)
 

 
Uh, det er spændende, hvad mon der gemmer sig i dagens 'låge'?

 
Mindsandten ikke kun en mandarin, men også en sjov hånddukke!

 
Lige til at lege med og tage med i sine historier!

 
Mikkel Ræv er der sandelig også, og han er godt nok sød!

 
Og hvis mor og far insisterer, kan de da godt komme op og stå og lave en fin juledekoration!

 
Kan du lide fabelabs skønne universer og masser af leg, så kig forbi og se alle de andre ting, der også findes på vores hjemmeside. Der er masser af sengetøj og tæpper, der kan foldes og der er søde spøgelser :-)
 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar