tirsdag den 2. december 2014

Jul på Bryggen 6. & 7. December - Jul hos Purløg & Persille

Det' sørme, det' sandt, det' DECEMBER! Og traditionen tro sker der en masse overalt - også hos Purløg & Persille! Vi er både med i JUL PÅ BRYGGEN, har en JULEKALENDER på shoppen med daglige tilbud og vi har udvidet åbningstid i Showroom op til jul, så alle der mangler festligt ventetøj eller ammetøj, en nytårskjole eller en julegave kan komme forbi!
 
 
 
JUL PÅ BRYGGEN D. 6 & 7. december kl. 10 - 16:
 
 

 
 
Traditionen tro juler hele Islands Brygge med et kæmpe og yderst børnevenligt 'Julemarked' arrangeret af Island Brygge Handelsstandsforening i samarbejde med kulturinstitutioner og foreninger. Bloggen 'Børn i byen' omtaler Jul på Bryggen i klippet herunder fra TV2Lorry som det mest børnevenlige julemarked og der er da også både hestevognskørsel, juleklip på Biblioteket, højtlæsning af juleeventyr flere steder i bydelen, kæmpe skattejagt med masser af præmier for alle, Julemand i gaderne og meget mere.
 
 
 
 
 
PROGRAM FOR JUL PÅ BRYGGEN:


Lørdag d. 6. december:
 
Hele dagen: Skattejagt rundt på Bryggen, Julemand i gader og stræder, spejderne rundt med pebernødder og deres skrabekalender
10 - 16: Bryggens butikker og klinikker holder åbent med gode juletilbud
10 - 14: Juleklip på Biblioteket til oppyntning - hent din klip igen d. 23. december (også i ubemandet åbningstid for alle, der er oprettet)
10 - 16: Den bemandede legeplads holder åbent for store og små. Højtlæsning kl 14.30.
11 - 11.45: Juleeventyr på Islands Brygges Bibliotek for 4 - 8-årige
11 - 16: Sweet Dames synger julen ind i gader og stræder - OG i Bryggens butikker
Hele klokkeslet: kl. 12, 13, 14 & 15 Hestedroschen kører fra den bemandede legeplads til Nokkens Julemarked og tilbage igen.


Søndag d. 7. december:
 
Hele dagen: Skattejagt på Bryggen
10 - 16: Bryggens butikker og klinikker holder åbent med gode juletilbud
10 - 16: Åbent på den bemandede legeplads
11 - 16: Udendørs julemarked ved Kulturhuset Islands Brygge
12 - 17: Julehygge m æbleskiver, højtlæsning og hestevognskørsel ved Københavns Hestedroche i Snorregade/Kigkurren
13.00: Julehop i havnen med Saunagus ved Vinterbad Bryggen (Havnebadet)
13 - 15: Juletræsfest for store og små i Kulturhuset Islands Brygge
16.00: Advents-Julekoncert i Hans Tausens Kirke, hvor Christian IV Vokalensemble opfører værker af Orlando di Lasso (1532-1594) og Mogens Pedersøn (komponist ved Christian IV’s hof)
 
 

Jul på Bryggens store SKATTEJAGT!
 
Den går i al sin enkelhed ud på, at du anskaffer dig et skattekort (print evt. nedenstående) eller få et i en Brygge-butik/Bryggebladet - og så går du ellers rundt til de butikker, der står på skattekortet og finder i hver af dem et bogstav. Sæd dem ind i julekuglerne på juletræet og se, hvad der kommer til at stå. Aflever kortet til en af butikkerne, når du er færdig og vent og se, om du har vundet! Alle de medvirkende butikker udlodder masser af gaver, gavekort mm - hos Purløg & Persille kan du vinde en skøn blondetop fra Rosemunde, hvis du er kvinde eller et lækkert uldtæppe fra Plastisock, hvis du er barn:
 
 
  
 
 
 Skattekortet får du her:


 
 
 
 
 
 
Jul på Bryggen tilbud hos Purløg & Persille:
3-for-2!
 
I anledning af Jul på Bryggen laver vi et 3-for-2-tilbud. Dvs. at køber du tre ting, får du den billigste gratis! Kan ikke kombineres med rabatter! Gælder først og fremmest i Showroom, men også på webshoppen for dig, der ikke kan komme forbi!
 
Tilbuddet gælder alt i butikken, både ventetøj, ammetøj, babytøj og diverse gode gaveting vi har til både børn og voksne :-)
 
Så mangler du en julegave til dit barn, en festkjole til dig selv eller en pusletaske til din mand, så kan det være, du skal slå til :-) Vi har næsten også alle størrelser af vente- og amme bh'er både med og uden blonder og bøjler, så der er nok at vælge imellem :-)
 
Herunder lidt inspiration til julegaverne eller festkjolen: Babysengetøj fra danske fabelab, du kan transformere til de skønneste sommerfuglevinger, festlig ventekjole fra Mamalicious og ligeså fra Pomkin, der endda også er den perfekte ammekjole med helt skjult ammefunktion!
 
 
 
 
Og så kommer de lækreste pusletasker eller bare tasker fra californiske Sons of Trade - simpelt hen så flotte, at de er svære at komme uden om!

 
Og et par vente- og amme bh'er fra engelske Amoralia, for bare at liste et par få, fra det store udvalg:
 
 
Og slutteligt en gaveidé mere til de små: Et ultra blødt og lækkert ØKOLOGSIK tæppe i børstet bomuld og med den sødeste cirkusbjørn på. Tæppet er fra dansk/svenske fabulous Goose og må være elsket af enhver, der får det i hænderne. Fås i flere farver og med mange flere motiver også!

 
 
 
 
Som nævnt har vi hos Purløg & Persille også lavet en stor julekalender med et stærkt tilbud hver eneste dag frem til d. 24. december. Det er primært ventetøj og ammetøj, du finder bag lågerne og en smule babytøj. Synes selv, der er godt med gode varer imellem, så du kan nå at få noget varmt og godt eller festligt fra enten Boob, Love2Wait, Mamalicious, Mothers en Vogue, Pomkin, Queen Mum, Seraphine eller Ubang Snakketøj:
 
 
 
 
JULEÅBENT OG JUL:
 
Ud over weekenden d. 6. - 7. december, hvor vi holder åbent i anledning af Jul på Bryggen, har vi udvidet åbningstiden i Showroom i Kigkurren 8 F således:

6. & 7. december kl. 10 - 16

16., 17., 18. & 19. december kl. 13 - 18
22. & 23. december kl. 13 - 18
29. & 30. december kl. 13 - 18

Bor du i midlertid ikke i nærheden, har webshoppen selvfølgelig altid åbent. Der er god tid til evt. julegavekøb, da Post Danmark ekstraordinært omdeler pakker lørdag d. 20. december ud over hverdage, så bestiller du din julegave eller andet hos os senest mandag d. 22. inden kl. 12, skulle det gerne nå frem inden jul.
 
Julegaver byttes frem til d. 10. januar 2015 og du kan som altid hakke af i gaveindpakning, hvis du vil have en vare eller flere pakket ind og evt. få den sendt direkte til modtageren. Skriv et hilsen i notatfeltet, så sender vi den med på et kort :-)
 
Det var en lang smøre, men vi har meget på hjerte denne gang og hvad der lægger os særligt på hjerte er, at byde på Dorthes ualmindeligt lækre julekonfekt i weekenden d. 6. & 7., hvis du har mulighed for at komme forbi, så vi kan ønske dig glædelig jul!
 
Glædelig Jul og stort tak for i år!
fra
Anna, Dorthe & Ditte
Purløg & Persille


 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar